La frase:

" Si no existís la novetat continua que és escriure, em moriria simbòlicament tots els dies" - Clarice Lispector

dissabte, 6 de gener del 2018

Quina injusticia

Carta a "La Vanguardia"enviada ahir a les dues de la matinada. La publicaran?

Sr. director,

Acaben de denegar la llibertat provisional del Sr. Oriol Junqueras. Ja és veu clarament que és un personatge perillós, molt violent i que tornarà a delinquir a la que surti.
Bé, els Barcenas, Rato, Urdangarin i tants d'altres no poden tornar a delinquir?
Veiem que acusen d'odi a professors, a tutaires, a gent que expressa la seva discrepància, però mai acusen als tertulians que ens menyspreen a les televisions estatals. El "a por ellos" tampoc incita a l'odi, els nostres fiscals solssament miren en una direcció.
El nacionalisme català és punible però el nacionalisme espanyol és gloriós.
En quin país m'ha tocat viure? Tot plegat és indignant i trist.

No l'han publicada.

3 comentaris:

  1. He llegit, Salvador, la teva carta no publicada a La Vanguàrdia. Ja era d'esperar, és de dretes el diari. Tens tota la raó en el dius.
    Indignant. I ells van fent...

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que esta passant no té nom. Ja poden parlar de la independència judicial que no hi ha qui els cregui. Estem en temps de la postveritat i el relat es pot tergiversar impunement.

      Elimina
  2. Sembla que España és com el Parkinson, ens alenteix, no ens deixa parlar, provoca rigidesa, el problema és que els suposats amics fan precisament el que la carta no ens demanava, comprensió, ajut, paciència. La línia editorial de la Vanguardia és el mal amic del malat de Parkinson.
    Joanjosep

    ResponElimina