La frase:

" Si no existís la novetat continua que és escriure, em moriria simbòlicament tots els dies" - Clarice Lispector

dimecres, 19 de maig de 2010

Baltasar Garzon: Ho han aconseguit !!!

Finalment els elements més conservadors de la judicatura han aconseguit apartar el jutge Baltasar Garzon de la magistratura.
El jutge Garzon és un personatge controvertit i polèmic, que ha patit des de sempre molts atacs. No puc pas jutjar la seva actuació, i si, com diuen alguns, els seus sumaris son incomplerts i mancats de rigor, però per a mi, Baltasar Garzon serà sempre el jutge que va processar al general Augusto Pinochet, aquell que l'any 1973 va prendre el poder a Salvador Allende amb el subtil i contundent mètode de bombardejar el Palacio de la Moneda, seu del govern legalment constituït.  No més per això, i pel seu intent d'obrir  una investigació sobre la represió del franquisme, mereix tot el meu respecte.
  El jutge Garzon ha passat a l'história de la judicatura per la seva contribució a la Justícia Universal.
 Que en quedarà d'aquells que el volen jutjar?

2 comentaris:

 1. Que n'aprengui!!
  Després de les tortures del 92 és hora que provi una petita part de la seva pròpia medicina.  http://www.fti.uab.es/rpiqueh/tortura/

  Si no m'equivoco, un tribunal Europeu el va condemnar!

  Endavant amb el bloc.

  ResponElimina
 2. Vergonyòs. Això s'en diu rancunia, venjança.
  "Si no m'equivoco..." Com pots dir això i no donar un link a la sentència? De feixistes hi ha de tots colors: amb bigoti i ulleres de sol i també amb barretina.
  És el meu desig que el meu comentari i l'anterior siguin "moderats" pel propietari del blog.

  ResponElimina